joi, 9 septembrie 2010

Madalina Manole, etc

Cum toata lumea vorbeste despre asta si pe toate canalele TV se discuta aprins cine eate vinovat de moartea sa, m-am gandit sa ma alatur si eu turmei si sa imi dau cu parerea ( ca multi altii care chiar nu sunt in masura). Ma gandesc sincer ca fata avea probleme serioase si sunt sigura ca nimeni nu ar fi putut sa o opreasca. Coincidenta face ca a doua zi dupa moartea ei, sa se sinucida in mod la fel de neasteptat si un vecin (pe care il stiam de mic si eram chiar amici). Avea in jur de 20 de ani si toata viata inainte, dar a preferat eternitatea...
Ma gandesc de multe ori ca si mie mi-a trecut prin cap in momentele de adolescenta neinteleasa... Apoi am inceput sa realizez ca viata este singurul lucru trecator; asupra timpului nu poti reveni, iar clipa este cel mai de pret dar. Data fiind valoarea ei, am inceput sa o apreciez mai mult  si acum nu reusesc sa inteleg persoanele care recurg la acest gest. Nu vreau sa fiu ipocrita, de asta nu comentez prea mult motivele care ar putea duce la o asemenea fapta decisiva... Cine stie de ce ar renunta cineva la ceva pe care nu il va putea recupera niciodata??? Mie imi este greu si sa arunc foile pe care am scris in facultate, pentru ca fiecare cuvant sau virgula, ma reprezinta, daramite sa renunt la tot ceea ce ma defineste?? Odd!

    Obisnuiesc sa il ascult pe Mircea Badea, mai ales de cand am ramas acasa (concediu de viitoare mamica) si spunea zilele trecute de Happy Hour, care nu mai conteneste sa prezinte subiecte nu asa de "happy". Ma gandeam: cata dreptate are...Te uiti la o emisiune (cateodata) care ar trebui sa te amuze si SOC! Mai ai putin si incepi sa plangi cand vezi prin ce a putut sa treaca o persoana sau alta. Si e fain, ca incepe si dupa stirile de la ora 17:00. Sa fim seriosi, ca mai bine schimbi programul. Ups, dai peste rromii astia care sunt pe cat de plini de tupeu, pe atata de plini de drepturi. Bai ma lasi?

 Hai ca ma ia valul... As vrea sa vorbesc si despre asta, dar mi-e teama sa nu fiu catalogata drept rasista, ceea ce sincer nu sunt. Problema mea nu o reprezinta tiganii, ci acei tigani care nu se pot alinia la standardele de civilizatie actuale. Ei inca traiesc dupa principiile vremurilor in care, daca nu aveai paduchi, erai considerata vrajitoare (neverificat). Cred ca si francezii tot la aceia se refera, din cate am vazut eu in aeroporturi. In nici un caz nu vor expulza vreun doctor, doar pt ca e de etnie rroma. Cum naibii ne-am procopsit noi cu asemenea cetateni? Offf!

Oare a citit cineva pana aici?

Oricum, misto! Parca m-am mai descarcat.
Inca sunt novice in bloggerit, dar pe postare ce trece imi dau seama ca am fost inspirata sa creez Thimara.

Un comentariu: